Produse pentru ceară osmo-umectantă (4)

Clorură de magneziu hexagonală 1000g Vivio

Clorură de magneziu hexagonală 1000g Vivio

Magneziul este unul dintre cele mai valoroase bioprețuri. Joacă multe roluri importante în organism: participă la reacții biochimice esențiale, este crucial pentru funcționarea eficientă a sistemului nervos, a sângelui, a sistemului digestiv, a oaselor, previne hiperactivitatea sanguină sau formarea de calculi renali, încetinește procesul de îmbătrânire și întărește imunitatea organismului. Magneziul este un element comun, dar greu de digerat. Se absoarbe doar în proporție de 15-40% din alimente; cerealele, produsele din cereale, orezul brun, fructele uscate, legumele cu frunze verzi proaspete și ciocolata sunt câteva dintre alimentele bogate în magneziu. Pentru cei ale căror diete nu sunt bogate în produsele menționate, poate fi necesară suplimentarea. Cum se poate completa deficiența de magneziu? Puteți obține suplimente de magneziu sub formă de tablete sau capsule sau puteți completa acest element prin intermediul pielii. Potrivit unor oameni de știință, această metodă oferă cea mai bună absorbție.
Quinoa Roșie 1000g Vivio

Quinoa Roșie 1000g Vivio

Quineron, cunoscut și sub numele de Quinoa sau orez peruan, este așa-numitele Pseudosboguri, adică o plantă care produce semințe amidonoase, dar nu este de fapt. Provine din America de Sud, unde a fost apreciată pentru valoarea sa nutrițională de secole. Este numită "sfintele Incașilor." De asemenea, conține saponine, datorită cărora poate prezenta efecte antialergice, antiinflamatorii, antifungice, antivirale și imunostimulatoare. Cerealele au proprietăți antioxidante datorită cantității extrem de mari de flavonoide. Kimos nu conține gluten și este ușor digerabil. Orezul roșu are un gust și o aromă mai expresive decât quinoa albă. Are o coajă ușor crocantă și se potrivește bine cu salatele. Poate fi supus unui proces care îi va oferi un gust de nucă și poate fi folosit în deserturi. 6.1g - 9% Incluzând acizi grași saturați 0.7g - 3% carbohidrați 57 - 22% incluzând zaharuri 0g - 0% proteină 14g - 28% sare 0.01g < 1% *RWS - valoare nutrițională de referință &nbsp; <strong> Aplicație </strong> Fasolele reginei înainte de gătire ar trebui să...
Clorură de magneziu hexagonal 1000g Vivio - Clorură de magneziu hexagonal 1000g Vivio

Clorură de magneziu hexagonal 1000g Vivio - Clorură de magneziu hexagonal 1000g Vivio

Magneziul este unul dintre cele mai valoroase biopierwiaste. Acesta joacă numeroase roluri importante în organism: participă la reacții biochimice esențiale, este crucial pentru funcționarea eficientă a sistemului nervos, a sângelui, a sistemului digestiv, a oaselor, a hiperactivității sanguine sau a formării calculilor renali, încetinește procesul de îmbătrânire și întărește imunitatea organismului. Magneziul este un element comun, dar greu digerabil. Este absorbit doar în proporție de 15 până la 40% din alimente; cerealele, produsele din cereale, orezul brun, fructele uscate, legumele cu frunze verzi proaspete și ciocolata sunt câteva dintre alimentele bogate în magneziu. Pentru cei ale căror diete nu sunt bogate în produsele menționate, poate fi necesară o suplimentare. Cum se poate completa deficitul de magneziu? Puteți obține suplimente de magneziu sub formă de comprimate sau capsule sau puteți completa acest element prin intermediul pielii.
Clorură de magneziu hexahidrat 1000g VIVIO - Clorură de magneziu hexahidrat 1000g VIVIO

Clorură de magneziu hexahidrat 1000g VIVIO - Clorură de magneziu hexahidrat 1000g VIVIO

Magneziul este unul dintre cele mai valoroase bioelemente. Acesta joacă multe roluri importante în organism: participă la reacții biochimice esențiale, este crucial pentru funcționarea eficientă a sistemului nervos, circulator, digestiv, osos, contracarează hipercoagularea sângelui și formarea pietrelor la rinichi, încetinește procesele de îmbătrânire și întărește imunitatea organismului. Magneziul este un element comun, dar slab absorbit. Din alimente, se absoarbe doar 15-40%. Nucile, semințele, produsele din cereale, grișul, orezul brun, fructele uscate, legumele verzi proaspete și ciocolata sunt câteva dintre alimentele bogate în magneziu. Pentru cei ale căror diete nu sunt bogate în produsele menționate, suplimentarea poate fi esențială. Cum putem completa deficitul de magneziu? Putem achiziționa suplimente de magneziu sub formă de tablete sau capsule sau putem suplimenta acest element prin piele. Potrivit unor cercetători, această metodă asigură cea mai bună absorbție.